Sayfalar

10 Nisan 2012 Salı

mobilya dosyası_ ENZA mobilya

biz henüz mobilya alışverişine geçemedik ama , bu aralar o aşamalardan geçenlere bir fikir verebilir diye yazmak istedim.

önceki yataş, şimdiki enza mobilya aslında ürününe göre orta veya ortanın biraz üstü fiyata iyi kalitede mobilya alınabilecek bir marka.


koltuk ve kanapeleri kesinlikle sağlam ve uzun ömürlü.
tek kötü taraf olarak biraz büyük ebatlarda ve hantal olmalarını söyleyebilirim.
özellikle yataklı kanapeleri devasa boyutlara ulaşabiliyor.



daha küçük evlere özel serilerinde ise zaten koltuklar yataksız olarak dizayn edildiği için işlevsellikten biraz uzak.

kısaca bu markanın takımlarını sığdırabilmek için en az bir 40m2 salona ihtiyacınız olacak ( yemek masası ve büfenizin de olacagını varsayarsak)

ya da takımınızı salonunuzun veya oturma odanızın büyüklüğüne göre küçülteceksiniz, 3+2+1+1 yerine 3+2+1 alacaksınız. o da olmadı tekliyi koltuk yerine berjer şeklinde alacaksınız :)


ha bir de hepsi o kocaman ve yüksek tavanlı showroom'larda gözünüze minicik görünebilir ama evde ne kadar büyük olduklarını daha iyi farkedeceksiniz :) bu yüzden modelle birlikte en- boy ve derinliklerine de bakın kesinlikle :)


sevgiler

:)
Devamını okumak için tıklayınız »

9 Nisan 2012 Pazartesi

düğün mekanı arayışları

ne kadar uzun aralıklarla yazıyorum :s

bu hafta sonu oldukça yoğun geçti. düğün mekanı için deyim yerindeyse tüm şehri dolaştık.

hep aynı muhabbetler, şu sayıdan az olmazsa kağıt üzerindeki fiyatlardan inmeyizler ve her mekandan çıkışta çantamda çoğalan menü seçenekleri ve fiyat katalogları.

bazı yerlerde anlaşmalı fotografcı varken, bazıları karısmıyoruz diyor. yine bazıları süsleme bizden, sana organizasyon firmasıyla görüşüp istediğini anlatmak kalıyor derken; gıcık oldugum bir kaç mekan süsleme için yönlendirdiğimiz bir organizasyon şirketi var ve bu fiyata dahil değil diyor.

bir sürü saçma sapan iş ...

yine de tarih konusunda şanslıyız diyebilirim.

yurdumuzun  güney köşesinde,yazları sıcak ve kuru; kışları ılık ve yağmurlu geçen bu şirin şehrinde (:p) en azından bayramdan sonraki haftaya cumartesi günü için yer var :)

bugün ve yarın da iş çıkışı vakit bulabilirsem 2 yerle ayrıntıları konuşacağım.

şimdilik  geriye akla yatan 2-3 yeri elemek kalıyor :)

ha bir de dukan amca'nın kitabını aldım, bu haftaki hedeflerimden biri de kitabı okuyup bitirmek ve cumartesiye amcacığımın diyetine başlamak.

thats all folks

yani şimdilik :)

sevgiler

ps : ay o kadar yazmışım da mekan tercihini yazmamışım iyi mi :) kır düğünü olsun diyorduk baştan beri ama bu aralar bir kararsızlık geldi üzerimize. bilemedim :)
Devamını okumak için tıklayınız »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...